Jurații de la KIDSing. FOTO: Kanal D
Jurații de la KIDSing. FOTO: Kanal D
Jurații de la KIDSing. FOTO: Kanal D

„O fetita cu voce de inger a urcat pe scena “KIDSing”. Juriul si spectatorii au fost marcati inca de la inceput de aparitia ei diafana. Francesca  Nicolescu are 11 ani, este din Onesti, adora sa cante piese din repertoriul  Larei Fabian. Nu intamplator,  la auditiile “KIDSing”, concurenta a ales sa interpreteze piesa “Je t’aime” a celebrei cantarete.

E o piesa foarte dificila si trebuie sa transmita emotii puternice,  nu e deloc simplu si am mari indoieli ca un copil poate transmite asa ceva…, a spus Gabriel Cotabita inainte ca Francesca sa inceapa sa cante.

Juriul a ramas cu gura cascata la propriu, la auzul vocii micutei. In trupul subtire, se ascundea o forta neobisnuita.

 Cand Francesca a implinit un an, am pus pe tava anumite obiecte, cum se obisnuieste la taierea motului copilului. Eu imi doreaqm sa aleaga microfonul! Asa ca am cumparat  special pentru asta un microfon roz ca sa o atraga si sa il aleaga. Ea a ales cheile, cardul si cand am vazut asta i-am pus eu microfonul in manuta. Cand s-a facut mai mare, am dus-o la lectii de canto si usor, usor treaba a devenit tot mai serioasa…, a povestit mama fetitei.

Urmariti in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D, o noua editie “KIDSing” pentru a afla cum a reusit Francesca sa-l faca pe Gabriel Cotabita sa planga si care este povestea acestei micute cu voce de inger.

“KIDSing” este un format international de succes si unicul show din Romania dedicat exclusiv vocii copiilor. “KIDSing” aduce pe micul ecran atmosfera marilor concerte si emotia puternica a legaturilor dintre parinti si copii. Antonia, Wilmark si Gabriel Cotabita sunt juratii ”KIDSing”, iar show-ul e prezentat de actorul Dan Bordeianu si  de Theo Rose, o tanara speranta a muzicii.”

Comunicat de presă remis de KANAL D, 24 septembrie 2014.

La categoria BLOG (care nu e jurnalism!) public comunicate de presă din partea oricărei instituții media care mi le trimite, dacă le găsesc interesante, relevante chiar, pentru o anumită parte dintre cititori. 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here