La a XVI-a editie TIFF, recent incheiata, Mastercard a sarbatorit 11 ani de parteneriat cu binecunoscutul festival european de film, desfasurat la Cluj. Cu ocazia acestei aniversari, compania a pregatit o serie de evenimente si surprize pentru toti cei prezenti la festival.

Pe data de 8 iunie, cei 11 ani de colaborare a companiei Mastercard cu TIFF au fost sarbatoriti printr-o petrecere speciala, la care au participat nume cunoscute ale cinematografiei din tara si din strainatate, cinefili si parteneri.

„De 11 ani, sprijinim lumea filmului alaturi de TIFF, un partener alaturi de care am creat nenumarate momente de nepretuit pentru toti cei care vin la Cluj in perioada festivalului. Am crescut impreuna, iar dorinta comuna de a oferi experiente de neuitat spectatorilor face ca aceasta colaborare sa fie una emotionanta si de succes. La 11 ani de cand s-a alaturat povestii TIFF, Mastercard este in continuare cardul preferat al festivalului si ii surprinde pe iubitorii de film cu cele mai inedite momente”, a declarat Ada Iftodi, Marketing Manager Romania, in cadrul Mastercard.

Continuand traditia, Mastercard a acordat si anul acesta Premiul Publicului, una dintre cele mai importante si populare distinctii ale Festivalului International de Film Transilvania. Pe baza propunerilor facute de spectatori, care au votat in salile de cinema, dupa fiecare proiectie, cel mai iubit film din cadrul TIFF, editia 2017, a fost desemnat “Piatra pe inima”, in regia lui Gudmundur Arnar Gudmundsson.

Compania a pregatit surprize de Nepretuit si celor care au platit contactless cu un card Mastercard sau Maestro pe durata festivalului, la casieriile de bilete TIFF, la Casa TIFF si TIFF Shop. Promoterii Mastercard i-au surprins pe cinefili cu 30 de invitatii duble la petrecerea Mastercard, din data de 8 iunie, si cu 50 de invitatii duble la o proiectie speciala.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here