Băsescu, pe panourile de altădată, când poporul n-aflase încă de EBA & Udrea

Încă un truc al marinarului fără flotă: după ce a fost turnătorul Petrov și după ce s-a travestit în Udrea, acum face o punte între marile doamne și devine și Firea. Un vot pentru Băsescu e un vot pentru Firea. Sfârșit meritat de drum pentru marele reformator al sistemului ticăloșit. Reforma a constat în schimbarea culorii: din roșu în portocaliu.

Băsescu a fost ani de zile ministrul transporturilor. Şi avem transporturi ca în Botswana.

Băsescu a fost zece ani preşedintele românilor şi a lăsat moştenire mahalaua, un sistem de „justiție” metastazat şi pe fosta madam Cocoş. Băsescu e Udrea cu chelie.

Băsescu a fost primarul Bucureştiului patru ani şi a lăsat moştenire o jelanie că Doamne câte ar fi făcut. A făcut lacrimă pe obraz şi gargară. A mai luat un mandat şi l-a ouat pe Videanu, zis Bulă, pe bordură.

După ce a făcut Bucureştiul ca în filme (filmele indiene, mai exact), a plecat să facă şi revoluția portocalie a nimicului drapat în vrăjeală de port. Să trăiți bine, lol.

Băsescu a fost turnătorul Petrov, Houdini-ul flotei, melteanul care îşi dădea singur casă şi apoi făcea hă-hă, stăpânul culturnicilor fără şiră scoşi la produs, omul-spectacol, spectacolul fiind grotescul.

Acum Băsescu vrea să fie iepurele de casă al clanului Firea-Pandele. Era firesc.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentCazul Puiu
Articolul următorToleranța la Băsescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here