Football Manager 2019 este simulatorul perfect, care îți oferă posibilitatea de a intra în pielea managerului oricărui club din lumea largă și de a-ți pune la punct o strategie care să îți aducă trofee peste trofee.

Dacă ești genul care vrea să construiască o echipă de la zero, poți începe cariera la un club cu buget de transferuri de 10-20 de milioane de euro. Îți garantez că în maxim 5 ani te vei bate cu șanse reale de a cuceri Liga Campionilor în cazul în care vei reuși să aduci măcar cinci dintre „copiii-minune” de mai jos, care pot fi cumpărați cu bani puțini.

1. Joshua Zirkzee (17 ani, atacant, Bayern Munchen) – 3,7 milioane (indemnizație de formare).

Atuul său este „instinctul de criminal” în fața porții adverse.

2. Antonio Marin (17 ani, extremă, Dinamo Zagreb) – 3,5 milioane de euro.

Este la fel de eficient cu ambele picioare și a impresionat până acum în UEFA Youth League. Nu este exclus să ajungă la un club puternic din Europa înainte de vârsta majoratului.

Probabil că nu peste mult timp va apărea în oferta agențiilor de pariuri online la secțiunea „transferuri posibile”.

3. Pelayo Morilla (16 ani, extremă, Sporting Gijon) – 1,8 milioane de euro.

Cu dribling fin și șuturi puternice, Morilla și-a făcut un debut de vis, cu gol, în Cupa Regelui. Este pe lista de transferuri a lui Manchester City.

4. Ryan Gravenberch (16 ani, mijlocaș central, Ajax Amsterdam) – 1,25 milioane de euro (indemnizație de formare).

Născut în 2002, Ryan a devenit cel mai tânăr debutant în Eredivisie în tricoul lui Ajax, la 16 ani și 130 de zile. A doborât, astfel, recordul lui Clarence Seedorf.

5. Sandro Tonali (18 ani, mijlocaș central, Brescia) – 7,7 milioane de euro.

Este deja comparat cu Andrea Pirlo. Are încredere în forțele proprii și controlează mingea cu o naturalețe ieșită din comun. Chelsea și Juventus sunt pe urmele sale.

6. Leo Santos (19 ani, fundaș central, Sao Paolo) – 7,7 milioane de euro.

Are o știință a jocului defensiv atipică pentru vârsta sa fragedă. Își folosește ambele picioare și are un aport ofensiv important prin pasele lungi „marcă înregistrată”.

7. Lee Kangin (17 ani, mijlocaș ofensiv, Valencia) – 5,7 milioane de euro.

Este deja vedetă în țara sa natală, Coreea de Sud, grație unui show televizat în care sunt prezentați fotbaliștii viitorului. Este un mijlocaș ofensiv cu multe calități.

8. Matheus Henrique (20 de ani, mijlocaș central, Gremio) – 5,7 milioane de euro.

Gremio căuta cu disperare un înlocuitor pentru Arthur, care plecase la FC Barcelona. Așa a apărut Matheus, din academia proprie, care impresionează prin deposedările curate și prin orientarea în teren.

9. Javi Ontiveros (20 de ani, extremă, Malaga) – 5,5 milioane de euro.

A impresionat în Segunda Division sezonul trecut, iar LaLiga, forul care coordonează fotbalul spaniol, a postat pe Youtube un videoclip cu el, în secțiunea „tinere talente”.

Dacă echipa pe care o conduci are un buget de 50-80 de milioane de euro, misiunea este mai simplă, pentru că următorii fotbaliști vor avea impact imediat:

10. Ferran Torres (18 ani, fundaș lateral, Valencia) – 22,2 milioane de euro.

A fost legitimat la Valencia atunci când a împlinit 6 ani. Combină stilul combinativ tipic spaniol cu abilitatea de a-i „zăpăci” pe fundașii adverși prin incursiunile sale.

11. Fabio Silva (16 ani, atacant, FC Porto) – 20,8 milioane de euro.

Este unul dintre cei mai tineri fotbaliști din joc. Manuel Fernandes, directorul de scouting al lui Sporting Lisabona, l-a comparat cu Cristiano Ronaldo. Asta de presiune!

Fabio poate câștiga chiar anul viitor primul titlu de campion, Porto având cota 1.55 la Fortuna să termine sezonul pe primul loc.

12. Salih Ozcan (20 de ani, mijlocaș central, 1. FC Koln) – 17,1 milioane de euro.

În ciuda vârstei fragede, Ozcan este cel în care fanii își pun speranțele pentru revenirea lui 1. FC Koln în Bundesliga. Are 4 selecții și un gol marcat pentru naționala U20 a Germaniei.

13. Dael Fry (20 de ani, fundaș central, Middlesbrough) – 17,1 milioane de euro

Este tenace în apărare și știe să urce cu mingea la picior atunci când este cazul.

14. Patrick Cutrone (20 de ani, atacant, AC Milan) – 17,1 milioane de euro

Dacă ești cât de cât la curent cu fotbalul internațional, nu se poate să nu fi auzit de Cutrone. Este deja vedetă în atacul lui AC Milan, înscriind goluri importante pentru „rossoneri”. Faptul că joacă lângă Higuain nu poate decât să îl ajute să progreseze mai repede.

Patrick are cota 150.00 la Betano România să câștige titlul de golgheter în Serie A.

15. Chris Mepham (20 de ani, fundaș central, Brentford) – 16,5 milioane de euro.

Este component de bază al lui Brentford, fiind văzut deja ca un fundaș „de fier”. Bournemouth și Leicester vor să îl aducă în Premier League, dar au fost refuzate până acum.

Ce mai aștepți? Deschide jocul, începe o nouă carieră și fă-ți o echipă trăznet!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here